2011. május 17., kedd

Ellenséges Terület 1-2. - 2DVD Twinpack - Jelenlegi ára: 2 199 Ft

Tartalom: eredeti dvd 2DVD bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Ellenséges terület- szinkronizált változat:
Amerikai pilóták várakoznak az Adrián egy anyahajón. A közelben háború dúl, ők mégsem mozdulhatnak.
Amikor azonban egy rutin felderítő repülés során egyikük, az akcióra legéhesebb pilóta, az elfoglalt bosnyák terület fölött lefényképez valamit, elszabadul a pokol. A gépet lelövik, a katapultáló pilóták egyikét a szerbek elfogják és kivégzik. A másik elrejtőzik, és igyekszik - kiképzésének megfelelően - átvészelni az ellenséges területen azt az időszakot, amíg érte nem jön a mentőalakulat.
De a mentőalakulat nem jön...
Míg ő borzasztóbbnál borzasztóbb kalandokon megy keresztül, az amerikai hatóságok csupán diplomáciai bonyodalmat sejtenek az esetében, és ragaszkodnak eddigi taktikájukhoz: jobb, ha nem történik semmi.
Ám a túlélő pilóta közvetlen felettese életében először elhatározza, hogy nem engedelmeskedik a parancsnak. Magánháborúba kezd, hogy megmentse életveszélyben lévő katonatársát. A tengerészgyalogosok helikopterei felszállnak és elindulnak az ellenséges terület felé: ha valami rosszul sikerül, nagyon sokan meghalnak, és kitör az igazi háború...
Ellenséges terület 2. - Az ördög tengelye:
Tartalom:
Észak-Korea nukleáris csapást készül mérni a szabad világra. A tengerészgyalogság elit-alakulata határozott parancsot kap arra, hogy pusztítsák el a rakéta-bázist – a kudarc ezúttal nem elfogadható, hiszen szó szerint a világ sorsa függ a bevetés sikerétől.
A katonák már berepültek az ellenség légterébe, és néhányan már ki is ugrottak a gépből a cél-objektum közelében, amikor a küldetést váratlanul mégis lefújják, és a kommandósokat visszarendelik a támaszpontra. Négyen az ellenséges területen maradnak, és csak magukra számíthatnak a túlélésért folytatott harcban. Az ellenség már észlelte érkezésüket, vadásznak rájuk, ők pedig – mivel megszakadt minden kapcsolatuk bajtársaikkal - abban a tudatban veszik fel a harcot támadóikkal, hogy nem várhatnak erősítésre, a küldetésüket azonban minden áron teljesíteniük kell…
A 2001-ben készült nagysikerű mozifilm folytatása az elődjéhez hasonlóan igazi adrenalin-bomba: akciófilm a javából!
EXTRÁK:
Audiókommentár - a rendezővel
Kisfilm - Ellenséges terület – Döntés és észlelés (kb. 9 p. )
Kisfilm - Kommunikáció ellenséges területen – Bepillantás a forgatás helyszínére (kb. 15 p. )
Előzetes



Jelenlegi ára: 2 199 Ft

Az aukció vége: 2011-05-22 09:07
. Ellenséges Terület 1-2. - 2DVD Twinpack - Jelenlegi ára: 2 199 Ft