2011. május 23., hétfő

Fogyás,fogyasztás,cellulitisz,alakformálás 1 Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Legyünk őszinték. Mindannyian vágyunk tökéletes alakra, csodaszép, egyenletes, sima bőrre. Nagyon sokfajta orvosi, és kozmetikai beavatkozás létezik, amelyek segítségével gyorsan és könnyedén tudunk megszabadulni a feleslegeinktől.
Egy azonban biztos. Bármelyiket is választjuk, a kezeléssorozat végén orvosunk, kozmetikai szakemberünk tudatja velünk, hogy ahhoz, hogy az eredmény valóban nagyon tartós legyen, bizony nem ehetünk korlátlanul, és mozognunk is kell.
Ezt a mondatot pedig, általában nem nagyon szeretjük meghallani... : -)
Örülünk az elért eredménynek, és bízunk a "csodában", hogy testmozgás nélkül megmaradhat. Vagyis vékonyabbak és narancsbőrtől mentesek leszünk örökre úgy, hogy egy picit sem kell megerőltetni magunkat...
De ez nem így van!!
És ezt el kell fogadnunk! A szépségért mindig tenni kell, nem létezik olyan beavatkozás, amit egyszer elvégeznek, és anélkül, hogy "egyetlen fűszálat is keresztbe raknánk" ténylegesen örökre szólna.
A magyarázat pedig az emberi test genetikája. Korunk megy előre, és változunk.
Azonban hála a csúcstechnikának, egy olyan különleges és valóban az egész országban gyakorlatilag egyedülálló két űrtechnológiai alapokon kifejlesztett gépet van lehetőségünk használni ami páratlan.
Miben páratlan?
Egyrészt töredékére csökkenti az edzésre szánt időt, vagyis néhány perc alatt úgy tudunk izmosodni, mintha órákat edzettünk volna.
Másrészt pedig használatával valóban örökre tűnhet el a narancsbőrünk.
Miről van szó?
Budapesttől néhány percre, egy ultramodern centrumban működnek ezek a gépek.
Céljuk valós alternatívát biztosítani azoknak, akik valóban tartósan szép testre, egyenletes bőrre vágynak, és egy icipicit ezért tenni is hajlandóak.
A gépek két alapvető területen jeleskednek.
 
Az első a fogyasztás és alakformálás.
Az úgynevezett Fitvibe Exel gép egy "csodamasina" ami 20 perc alatt saját magától végzi el testünkön azokat a mozgásokat, amik több órányi kőkemény edzésmunkának felelnek meg.
 
A vibrációs edzés legfontosabb jellemzője, hogy könnyedén érhetünk el igen jó eredményeket rövid idő alatt!
Csak hagyni kell, hogy a rezgőlap végezze el a munka oroszlánrészét!
És még nem is érezzük magunkat kimerültnek utána - sokkal inkább feltöltődünk energiával.
A komolyan túlsúlyos embereknek igen jó hír, hogy a vibrációs edzés kíméli a térdüket és a csípőjüket. A gép segít elégetni a zsírt, megerősíti az izmokat, és már egészen rövid idő után nagyon látványos az eredmény.
A második a cellulitisz kezelés.
Számos nő, aki cellulitisszel küzd, intenzív sportolásba kezd és keményen elhatározza, hogy diétázni fog. Ez segíthet, de nem szünteti meg a cellulitisz alapvető okait.
Jóval hatékonyabb megoldás, ha a vér keringését segítjük a cellulitisz képződési helyein. Ily módon közvetlenül lehet küzdeni ellene. A gépünk pedig pontosan erre képes.
Mindkét esetben profi szaktréner segít megmutatni a pontos használatot, csinálja végig velünk a gyakorlatokat, és folyamatos, személyre szabott tanácsokkal lát el minket.
Összegezve: ennél hatékonyabb megoldás jelenleg nem ismert a világon arra, hogy nagyon gyorsan, látványosan fogyjunk, izmosodjunk, és feszesebbé tegyük a bőrünket, a lehető legkevesebb fizikai erőfeszítéssel úgy, hogy egy speciális gépezet végzi a munka oroszlánrészét.
Ezáltal az eredmény örökre fog szólni, és jöjjön tavasz, nyár, barátaink, családtagjaink, munkatársaink csak ámulva néznek majd ránk, hogyan lehetséges, hogy ilyen rövid idő alatt magunkhoz mérten tökéletessé formáltuk a testünket!
A bérlet vonatkozik:
4 alkalommal az ultramodern gép használata (alkalmanként 20 perc)
4 alkalommal személyi edző segítsége, tanácsadása végig
Érvényes:
2011. 09. 25-ig


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 07:33
. Fogyás,fogyasztás,cellulitisz,alakformálás 1 Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft