2011. május 30., hétfő

Kázmér Miklós: Környezettörténet - Jelenlegi ára: 4 695 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KörnyezettörténetA könyv listaára: 5727 Ft. Leírás:
Napjaink egyik legtöbbet tárgyalt és legnagyobb közérdeklődésére számot tartó tudományos problémája a klímaváltozás kérdése, az ember és környezet viszonyának, egymásra hatásának vizsgálata. A kérdéskörben csak akkor fogalmazhatunk meg - szenzációhajhász kijelentések helyett - tudományosan megalapozott válaszokat, ha a maga történeti változásában tudjuk rekonstruálni a környezet és az éghajlati viszonyok változásának folyamatát. Ez a feladat különleges együttműködést kíván és új módszerek kidolgozását várja a történeti, régészeti diszciplínák, a geológiai és egyéb természettudományok képviselőitől. A téma hazai kutatói 2006-ban az ELTE Őslénytani Tanszékén gyűltek össze, hogy megosszák egymással legújabb eredményeiket. A vaskos tanulmánykötet harminc írása e tudományos konferencia (Környezettörténet 2006) summázata. A kötetszerkesztő Kázmér Miklós bevezető áttekintése után az első részben R. Várkonyi Ágnes értekezik a 18. századi Magyarország ökológiai kríziséről, majd régi térképek és egyéb történeti források modern technikával való feldolgozására alapozott kis és nagy léptékű történeti környezet- és tájrekonstrukciós tanulmányokat olvashatunk. A továbbiakban azokkal a régészeti és természettudományos módszerekkel ismerkedhetünk meg, amelyek a természetben gyűjthető mintákból kiindulva teszik lehetővé a történeti visszatekintést (dendrokronológia, taljamikromorfológia, lumineszcens kormeghatározás, palinológia stb. ). A fekete-fehér ábrákkal és fényképekkel kísért, angol és magyar nyelvű összefoglalókkal, valamint bibliográfiákkal kiegészített tanulmányok elsősorban a témával foglalkozó szakemberek tájékozódását hívatottak szolgálni, de az érdeklődő nagyközönség számára is tanulságos olvasmányélményt jelenthetnek. ISBN: 978-963-87015-9-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 695 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 06:44
. Kázmér Miklós: Környezettörténet - Jelenlegi ára: 4 695 Ft