2011. május 11., szerda

Pál apostol levele a galáciabeliekhez - Jelenlegi ára: 1 740 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Pál apostol levele a galáciabeliekhezA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
A református teológiaprofesszor újabb könyve, bár címe arra predesztinálná, nem a klasszikus értelemben vett részletes újszövetségi kommentárok sorába illeszkedik, inkább kísérletnek tekinthető arra, hogy minél szélesebb olvasóközönséget szem előtt tartva, segítséget nyújtson a Szentírás tanulmányozásához. Balla Péter bibliamagyarázata bepillantást enged egy Kr. u. 1. századi iratba, a galáciabeliekhez írt levélbe, melyen keresztül megismerheti az olvasó a népek (vagy közismertebb, de hibás fordításban: a pogányok) apostolának korát, életét és gondolatvilágát. Pál apostol második missziós útja során szakította meg útját Európa felé, és kezdte hirdetni az evangéliumot a Kis-Ázsia középső vidékén élő kelta népcsoport, a galaták körében. Munkája nyomán pogány-keresztény közösségeket alakultak, ám távozása után olyan zsidó-keresztény misszionáriusok léptek fel, akik megkérdőjelezték a páli tanítást, és az apostol személyét is kritika alá vonták. Erre reagál a Saulusból lett Pál, aki levele első felében bizonyítja, hogy megbízatását Krisztustól kapta, majd a továbbiakban kifejti híres - a protestáns teológia egyik oszlopát jelentő tételét, miszerint az üdvösség kizárólag a Krisztusba vetett hitből származik, és a törvény cselekedetei nem teszik igazzá az embert. A történeti áttekintéssel indító és rövid exkurzusokkal, jegyzetekkel kiegészítve haladó, alapos bibliatanulmányt bőséges irodalomjegyzék, név- és tárgymutató teszi még használhatóbbá. ISBN: 978-963-9390-58-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 740 Ft

Az aukció vége: 2011-05-14 05:05
. Pál apostol levele a galáciabeliekhez - Jelenlegi ára: 1 740 Ft