2011. május 10., kedd

Thomka Beáta: Thomka-symposion - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Thomka-symposionA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Thomka Beáta irodalomtudós, a 20. századi és kortárs irodalomelmélet és kritika kiemelkedő alakja, a PTE irodalomtudományi iskolájának vezetője, irodalom- és művészetelméleti szakirodalmi gyűjtemények megteremtője, ebben az esztendőben hatvan éves. Tanítványai, barátai, pályatársai az ünnepelthez legméltóbb módon köszöntik őt: egy kötettel, amelyben mindegyikük olyan írást ad közre, amely valamilyen módon kapcsolódik Thomka Beáta munkásságához. A kötet megmutatja a tudós, a kutató, a tanár rendkívül sokrétű érdeklődését, hatalmas tudását. A fejezetcímek reflexiók az életműre: az egyik utal például a Mészöly-hagyaték feltárásában vitt szerepére, egy másik a narráció és reflexió tanulmányozására. Ugyanígy beszédes az Esszék, regényterek, a Prózatörténeti vázlatok, az Áttetsző könyvtár fejezetcím is. Tolnai Ottó külön részt kapott, hiszen ő, illetve az Új Symposion külön fejezet Thomka Beáta életében. A Beszél egy hang című rész a verseké, a verselemzéseké, a Glosszáriumban pedig az esztétika köré csoportosították a szerkesztők a tisztelők műveit. A Műhelynaplók című fejezet szerzői meg is szólítják az ünnepeltet, alkotásukat neki dedikálva, de az utolsó, a Prózai archívum tanulmányai is egyértelműen az ő tanításai alapján születtek meg. Az irodalomtudós számára, aki egyben elhivatott tanár, szebb ajándék nem is készülhetett volna. ISBN: 978-80-8101-217-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-05-14 00:26
. Thomka Beáta: Thomka-symposion - Jelenlegi ára: 2 350 Ft